Alianta Familiilor din Romania

AFR votează. Alegerile europarlamentare 2014

Rezultatele comunicate de BEC indică alianţa PSD-PC-UNPR drept câştigătoare a alegerilor, cu 37,6%. Urmează PNL cu 15%, PDL cu 12,23%, Mircea Diaconu cu 6,81%, UDMR cu 6,3%, şi PMP cu 6,21%.

Iulian Capsali a obţinut 49.609 voturi (0,89%), iar Petre Costea 41.271 (0,74%).

* * *

Potrivit obiceiului nostru, până la următoarea campanie electorală, vom păstra pe această pagină informaţiile de la cea mai recentă campanie.

Candidaţii PDL: Primii pe listă sunt Teodor Stolojan şi Monica Macovei. Stolojan, deşi a votat împotriva Raportului Lunacek, a declarat ulterior că îi pare rău că a trebuit să voteze aşa, pentru că aşa i-a cerut partidul. El ar fi votat pentru drepturile homosexualilor! Afişele lui electorale nu au noimă - "Europa în fiecare casă".

Monica Macovei este deja arhicunoscută pentru susţinerea ei activă  faţă de homosexuali. Prima paradă a homosexualilor din Bucureşti a fost posibilă cu implicarea ei directă, pe vremea când era ministru de Justiţie. Actualmente face parte, alături de Renate Weber (PNL) dintr-un grup dedicat promovării acestor perversiuni la nivel unional.

Candidaţii PNL: Am menţionat-o deja pe Renate Weber. Este o susţinătoare pe faţă a homosexualilor, a avortului şi a altor "drepturi" asemănătoare. În România, în campanie vorbeşte despre Dumnezeu, la Bruxelles votează cum nu trebuie. Alţi candidaţi la fel de nepotriviţi sunt Eduard Hellvig, Adina Vălean şi Norica Nicolai, care au votat pentru Raportul Lunacek.

Candidaţii PSD-UNPR-PC: Corina Creţu, cap de listă, face parte, alături de Renate Weber (PNL) si Monica Macovei (PDL), din grupul de acţiune al Parlamentului european pentru drepturile homosexualilor (link). PSD face parte din "familia" socialistă din parlamentul european. Socialiştii votează întotdeauna alături de liberali împotriva instituţiei familiei, pentru avort şi pentru alte lucruri incompatibile  cu viaţa şi morala creştină.

Candidaţii PMP: Partidul Mişcarea Populară este noul partid prezidenţial (jucăria domnului Băsescu, încă preşedinte). Este populat de foşti PDL-işti. Lista de candidaţi e deschisă de Cristian Preda, un candidat amoral care crede că definiţia familiei trebuie să includă concubinajul şi parteneriatele homosexuale.

Mircea Diaconu: Un actor bun nu înseamnă un politician bun. Felul în care a făcut tot posibilul pentru a candida reprezintă o bilă neagră pentru el. De asemenea, nu este independent cu adevărat. Dl Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că îl aşteaptă în grupul lui parlamentar, dacă reuşeşte să fie ales. Dl Diaconu este în realitate un candidat PNL.

* * *

Cel mai recent exemplu al activităţii imorale a actualilor europarlamentari este votul pe Raportul Lunacek. Printre măsurile menţionate în acest Raport este şi recunoaşterea de către statele membre a "căsătoriilor homosexuale" contractate în alte state membre. Marea majoritate a cetăţenilor României consideră că homosexualitatea este o perversiune. Cum au votat însă "reprezentanţii" românilor la Bruxelles?

Pentru Raport: Severin (ex PSD), Helvig, Nicolai, Weber, Silaghi, Vălean (PNL)

Contra Raportului: Antonescu, Bodu, Marinescu, Niculescu, Preda, Stolojan (PDL), Matula, Sogor, Winkler (UDMR), Vadim Tudor.

Restul europarlamentarilor s-au abţinut (EBa) sau nu au fost prezenţi.

Avem ŞASE europarlamentari care pretind că îi reprezintă pe români, dar care votează împotriva valorilor acestora.

În majoritatea cazurilor, grupul parlamentar îi dictează parlamentarului cum să voteze. Tradiţional, socialiştii şi liberalii (PSD, PNL...) sunt anti-valori, iar popularii (PDL, PNTCD...) sunt împărţiţi. De aceea, este preferabil să votăm candidaţi independenţi pe care îi cunoaştem, întrucât aceştia îi pot reprezenta mai bine pe români.


pagină sus